Ciorba de Batal cu Legume

Din categoria Soups

Ingrediente: Ingrediente pentru 5-6 portii:
carne de berbec 600 g; ceapa 60 g; morcov 100 g; telina si albitura 100 g; ardei gras 50 g; cartofi 150 g; varza alba 150 g; rosii proaspete sau in bulion 100 g; o lingura de pasta de tomate; sare; bors sau sare de lamaie dupa gust; o legatura mica de patrunjel sau leustean.


Mod de preparare: Carnea de berbec se spala, se portioneaza, se opareste timp de 2-3 minute in apa clocotita, dupa care se scoate si se pune la fiert in apa rece. Se spumeaza si se fierbe, pana ce carnea este pe jumatate fiarta. Se adauga putina sare. Ceapa se taie marunt iar morcovul, telina si albitura se taie cubulete.
Se pun la fiert in ciorba, iar dupa 5-6 minute se adauga varza taiata careuri, ardeiul gras taiat marunt si cartofii taiati cubulete. Cand toate ingredientele sunt patrunse, se adauga rosiile decojite si taiate cubulete si pasta de rosii diluata cu putina zeama de la ciorba. Se mai lasa 10 minute la foc potrivit. Se potriveste gustul cu sare si dupa aceea se adauga borsul (fiert separat) sau sarea de lamaie. inainte de servire se adauga patrunjel sau leustean spalat si tocat marunt.


Timp de preparare: 90 minute
Complexitate: 4

Ce parere aveti despre Ciorba de Batal cu Legume ?

Not Rated stars Ave. rating: Not Rated from 0 votes.
COMENTARII

Nu exista comentarii la aceasta firma / Comenteaza tu
De la:
Comentariu:
Cod verificare din
imaginea de mai sus: