ARDEI UMPLUTI

Din categoria Dishes

Ingrediente: 12 ardei grasi mijlocii, 750 g carne macra, 1 felie de paine, 1 ceapa, 3 linguri orez, 1 lingurita marar tocat, sare, 2 linguri untura, 1 lingura bulion, 1 lingurita faina, 2 linguri smantana, 1 ceasca apa.

Mod de preparare: Se da carnea si o felie de piine muiata si stoarsa bine prin masina de tocat. Cand carnea este slaba, se adauga si o lingura de jumari ramase de la topitul unturii. Separat se prajesc in putina untura ceapa taiata marunt si orezul ales si spalat. Se sting cu putina apa si se amesteca cu carnea. Se aleg ardei grasi. Se taie un capac in jurul coditei, se curata de seminte. Daca ardeii sunt iuti, se oparesc in apa clocotita, in care se tin cinci minute. Se scurg bine si se umplu cu tocatura. Inainte de a fi asezati cu sos in cratita, dupa ce se umplu, ardeii trebuie prajiti intr-o tigaie cu putina untura. Se asaza in cratita si se toama deasupra un sos facut din faina, bulion de rosii si apa. Se acopera si se pun sa fiarba inabusit la cuptor. Inainte de a servi, se pun doua, trei linguri de smantana sau se serveste smantana separat in sosiera.

Timp de preparare: 80 minute
Complexitate: 4

Ce parere aveti despre ARDEI UMPLUTI ?

Not Rated stars Ave. rating: Not Rated from 0 votes.
COMENTARII

Nu exista comentarii la aceasta firma / Comenteaza tu
De la:
Comentariu:
Cod verificare din
imaginea de mai sus: