Biftec pe piatra

Din categoria Stakes

Ingrediente: 4-6 filete fine de carne de vita (filet mignon), 3-4 catei de usturoi, sare, piper, dafin

Mod de preparare: Se pune usturoiul taiat marunt, sarea piperul si dafinul peste filetele de carne si se lasa aprox. o ora ca sa-si ia gust. O jumatate de ora inainte de servirea mesei, se pun pietrele in cuptor la 220 de grade. Dupa ce s-au incins, se scot si se aseaza pe suporturi de lemn (sau alt tip de suport). Pietrele se pun pe masa si fiecare gateste carnea dupa plac.Se serveste cu mai multe sosuri (de usturoi, de curry, de oregano etc) si cartofi la cuptor sau prajiti

Timp de preparare: 45 minute
Complexitate: 3

Ce parere aveti despre Biftec pe piatra ?

Not Rated stars Ave. rating: Not Rated from 0 votes.
COMENTARII

Nu exista comentarii la aceasta firma / Comenteaza tu
De la:
Comentariu:
Cod verificare din
imaginea de mai sus: