Bors Moldovenesc

Din categoria Soups

Ingrediente:

Ingrediente pentru 5-6 portii:
carne de vita 400 g; ceapa 60 g; morcov 100 g; telina si albitura 150 g; castraveti murati 150 g; bors 3-400 ml; sare si KNORR DELIKAT dupa gust; patrunjel verde si leustean.



Mod de preparare: Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa rece. Se spumeaza si se fierbe pana ce carnea este aproape fiarta. Ceapa se taie marunt, iar morcovul, telina, albitura si castravetii murati se taie jutien
(fasii).
Se adauga la fiert zarzavatul si o lingurita de KNORR DELIKAT, iar dupa 10 minute si castravetii.
Dupa ce toate legumele si carnea sunt bine fierte, se adauga borsul fiert separat si se potriveste gustul
cu sare. inainte de servire se adauga leustean si patrunjel verde tocat.


Timp de preparare: 90 minute
Complexitate: 3

Ce parere aveti despre Bors Moldovenesc ?

Not Rated stars Ave. rating: Not Rated from 0 votes.
COMENTARII

Nu exista comentarii la aceasta firma / Comenteaza tu
De la:
Comentariu:
Cod verificare din
imaginea de mai sus: