Budinca de carne

Din categoria Dishes

Ingrediente: carne de porc (125 g), carne de berbec (375 g), sare, oua (5), piine (75-100 g), ciuperci, bulion (3 linguri), smintina (3 linguri), brinza rasa (2 linguri).

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati mici se amesteca bine cu sare, boia, ou, piine inmuiata in lapte si ciuperci tocate. Toata compozitia se pune intr-o cratita unsa cu grasime si se lasa in cuptor cca 40 de minute. Ouale fierte se taie in felii, se aranjeaza pe deasupra budincii atunci cind aceasta este aproape gata. Din smintina, bulion si brinza rasa pregatim un sos picant pe care-l turnam peste budinca. Se mai lasa cratita 10 minute in cuptor, apoi se serveste mincarea fierbinte, cu salata sau muraturi.

Timp de preparare: 60 minute
Complexitate: 3

Ce parere aveti despre Budinca de carne ?

Not Rated stars Ave. rating: Not Rated from 0 votes.
COMENTARII

Nu exista comentarii la aceasta firma / Comenteaza tu
De la:
Comentariu:
Cod verificare din
imaginea de mai sus: