CIORBA DE CHITICI (PESTISORI MARUNTI)

Din categoria Soups

Ingrediente: 2 l apa, 1 l bors, 600 g pestisori, zarzavat de supa, 3 linguri orez, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie marunt mult zarzavat de supa si se fierbe intr-o oala cu apa. Se curata pestisorii marunti de mate, strangandu-i de la coada spre cap, iar daca sunt mari si au solzi, se curata si de solzi. Se spala si se pun la fiert in apa cu zarzavat. Se adauga borsul fiert separat si sare. Pestele nu se fierbe prea mult ca sa nu se sfarame. Cand este aproape gata, se adauga o mana de verdeata tocata.

Timp de preparare: 60 minute
Complexitate: 3

Ce parere aveti despre CIORBA DE CHITICI (PESTISORI MARUNTI) ?

Not Rated stars Ave. rating: Not Rated from 0 votes.
COMENTARII

Nu exista comentarii la aceasta firma / Comenteaza tu
De la:
Comentariu:
Cod verificare din
imaginea de mai sus: