Ciorba Ardeleneasca de Loboda

Din categoria Soups

Ingrediente: Ingrediente pentru 5-6portii:
ceapa 100 g; telina si albitura 100 g; morcov 60 g; orez 50 g; loboda 400 g; tarhon 25 g; smantana 100 g; un ou; o lingura de faina; sare, KNORR DELIKAT si otet dupa gust.

Mod de preparare: Zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in supa (R 80, 81) sau apa cu o lingurita de KNORR DELIKAT. Dupa 7-8 minute de fierbere, se adauga loboda spalata si taiata fidelute, orezul spalat si tarhonul oparit si tocat.
Se lasa la foc mic, pana ce orezul este fiert. Smantana se amesteca bine cu un ou, faina si putina zeama de la ciorba si se toarna inapoi in ciorba amestecand usor. Se continua fierberea cateva minute, dupa care se potriveste gustul cu sare si otet. Se poate servi fierbinte sau rece.


Timp de preparare: 45 minute
Complexitate: 1

Ce parere aveti despre Ciorba Ardeleneasca de Loboda ?

Not Rated stars Ave. rating: Not Rated from 0 votes.
COMENTARII

Nu exista comentarii la aceasta firma / Comenteaza tu
De la:
Comentariu:
Cod verificare din
imaginea de mai sus: