Ciorba de Ciocanele

Din categoria Soups

Ingrediente: Ingrediente pentru 10 portii:
picioare, cozi, urechi si limba de purcel 1,2 kg; ceapa 100 g; morcov 100 g; telina si albitura 150 g; ulei 60 ml; orez 60 g; bors sau zeama de varza 6-800 ml; sare si KNORR DELIKAT dupa gust; leustean.


Mod de preparare: Picioarele, cozile, limba si urechile se curata, se spala bine, se portioneaza si se pun la fiert in apa rece. Se spumeaza si se adauga o lingurita de KNORR DELIKAT. Se fierb aproximativ 30-45 minute, dupa care se adauga zarzavatul taiat marunt si calit separat in ulei cu putina apa.
Dupa 10 minute de fierbere, se adauga orezul spalat si se continua fierberea, pana ce toate ingredientele sunt bine fierte. Se adauga borsul sau zeama de varza fiarta separat, se mai lasa cateva clocote, dupa care se potriveste gustul cu sare. inainte de servire se adauga leustean tocat marunt.


Timp de preparare: 60 minute
Complexitate: 3

Ce parere aveti despre Ciorba de Ciocanele ?

1 stars Ave. rating: 1 from 2 votes.
COMENTARII

Nu exista comentarii la aceasta firma / Comenteaza tu
De la:
Comentariu:
Cod verificare din
imaginea de mai sus: