Ciuperci umplute

Din categoria Appetizers

Ingrediente: 25 ciuperci champignon 100 g carnati 100 g cascaval 1/4 ardei gras 2 rosii 100 ml vin 100 ml apa 2 linguri ulei 2 linguri patrunjel tocat sare, piper

Mod de preparare: Se spala si se curata ciupercile. Se scot picioarele ciupercilor si se folosesc doar palariile. Se taie carnatul si cascavalul in 25 de felii, atfel incat bucatile sa incapa in ciuperci. Interiorul palariilor se sareaza si se pipereaza. Intr-o tava se aranjeaza toate palariile cu gaura in sus. In fiecare palarie se pune cate o felie de carnat,o bucatica de rosie, o bucatica de ardei si deasupra cascavalul. Se pun vinul si apa in tava, se presara cu patrunjel tocat si se dau la cuptor la foc mediu (350F) cam 30 minute. Se servesc calde cu sos si patrunjel proaspat tocat.

Timp de preparare: 45 minute
Complexitate: 1

Ce parere aveti despre Ciuperci umplute ?

Not Rated stars Ave. rating: Not Rated from 0 votes.
COMENTARII

Nu exista comentarii la aceasta firma / Comenteaza tu
De la:
Comentariu:
Cod verificare din
imaginea de mai sus: