1 cutie compot de piersici(425ml.).2 cepe, 1/4 l.apa, 4 cotlete a 150g.fiecare, condimente pentru carne de porc, 2 linguri ulei de floarea soarelui, 2 linguri mazare dulce din conserva,2 linguri rase de faina sau amidon alimentar;


"> 1 cutie compot de piersici(425ml.).2 cepe, 1/4 l.apa, 4 cotlete a 150g.fiecare, condimente pentru carne de porc, 2 linguri ulei de floarea soarelui, 2 linguri mazare dulce din conserva,2 linguri rase de faina sau amidon alimentar;


"> Cotlet de porc cu sos de piersici | retete culinare

Cotlet de porc cu sos de piersici

Din categoria Stakes

Ingrediente:

1 cutie compot de piersici(425ml.).2 cepe, 1/4 l.apa, 4 cotlete a 150g.fiecare, condimente pentru carne de porc, 2 linguri ulei de floarea soarelui, 2 linguri mazare dulce din conserva,2 linguri rase de faina sau amidon alimentar;




Mod de preparare: 1.Se scurg piersicile(folosim compot cu jumatati de piersici ), apoi le taiem lamele subtiri. 2.Ceapa se curata si se taie rotocoale. 3.Carnea se spala si se usuca cu un servet de bucatarie , apoi se condimenteaza cu condimentele pentru carne de porc. 4.Intr-o tigaie se pune uleiul, se lasa sa se infierbante si se rumenesc cotletele pe ambele parti, cate 2 min. pe fiecare parte, apoi se scot , iar in uleiul ramas se caleste ceapa.Se toarna apa si mazarea dulce si se lasa sa fiarba 2 min.Faina sau amidonul dse amesteca cu putina apa rece si se adauga in tigaie, se amesteca bine si se mai fierbe 2 minute, amestecand mereu.Adaugam piersicile si carnea si fierbem 2 minute.


Timp de preparare: 45 minute
Complexitate: 3

Ce parere aveti despre Cotlet de porc cu sos de piersici ?

Not Rated stars Ave. rating: Not Rated from 0 votes.
COMENTARII

Nu exista comentarii la aceasta firma / Comenteaza tu
De la:
Comentariu:
Cod verificare din
imaginea de mai sus: