Doner Kebab - specific turcesc

Din categoria Stakes

Ingrediente: carne de oaie, ceapa, piper, cimbru, ardei iute, otet sau vin

Mod de preparare: Se taie felii subtiri de carne de oaie. Se pune intr-un vas si se asezoneaza cu ceapa taiata felii subtiri, piper pisat, cimbru, ardei iute taiat si putin stropit cu otet sau vin. Se tine la rece 24 de ore sa se fragezeasca, dupa care se pun bucatile bine indesate pe frigaruie si se invirte in jurul jaratecului incins. Exista etajere metalice speciale pentru suportul frigaruii. Pe masura ce se frig frigaruile, se taie.Cu garnitura de orez

Timp de preparare: 60 minute
Complexitate: 3

Ce parere aveti despre Doner Kebab - specific turcesc ?

4 stars Ave. rating: 4 from 5 votes.
COMENTARII

Nu exista comentarii la aceasta firma / Comenteaza tu
De la:
Comentariu:
Cod verificare din
imaginea de mai sus: