GULII UMPLUTE

Din categoria Garnishes

Ingrediente: 12 gulii mijlocii, 400 ,g carne macra, 1 felie piine, 1 ceapa mica, 1 lingura orez, 1 lingurita marar tocat, sare. Pentru sos: 2 linguri untura, 1/2 lingura faina, 1 ceasca zeama de carne (sau apa), 1 lingura bulion, 5 bucatele zahar, sare.

Mod de preparare: Se da carnea si o felie de piine muiata si stoarsa bine prin masina de tocat. Cand carnea este slaba, se adauga si o lingura de jumari ramase de la topitul unturii. Separat se prajesc in putina untura ceapa taiata marunt si orezul ales si spalat. Se sting cu putina apa si se amesteca cu carnea. Se aleg gulii tinere, cam de aceeasi marime. Se curata, se scobesc si se umplu cu tocatura. Se asaza in cratita si se toarna deasupra un sos facut dintr-un rantas de faina cu untura, stins cu zeama de carne la care se adauga bulion de rosii si putin zahar ars. Dupa ce fierb pe masina, se dau la cuptor.

Timp de preparare: 60 minute
Complexitate: 3

Ce parere aveti despre GULII UMPLUTE ?

Not Rated stars Ave. rating: Not Rated from 0 votes.
COMENTARII

Nu exista comentarii la aceasta firma / Comenteaza tu
De la:
Comentariu:
Cod verificare din
imaginea de mai sus: