Limba cu maioneza

Din categoria Salads

Ingrediente:

      Ingrediente:

      doua limbi de porc mari, 6-8 castraveciori murati, doua oua, 200 ml. ulei,
      doua linguri de mustar iute pentru maioneza, sare, piper.



Mod de preparare:

      Mod de preparare:

      Limba de porc se spala foarte bine, se fierbe in oala sub presiune, se
      curata bine de pielitele de deasupra si se taie in cubulete mici de cca.
      3-4 mm. Se taie si castravetii murati in cubulete de aceeasi marime si se
      lasa la scurs. Se prepara o maioneza din doua galbenusuri, ulei si o
      lingurita din mustar ca sa nu se taie. Daca la un moment dat maioneza
      devine prea groasa diluati-o cu doua linguri de zeama de lamaie. Avand
      grija ca toate ingredientele sa fie bine scurse, se amesteca, se
      potriveste de sare si piper si se da la rece. Nota: daca limba si
      muraturile nu sunt bine scurse, pe fundul castronului se va aduna zeama
      pentru ca nici unul din ingrediente nu o retine si salata va fi
inestetica.



Timp de preparare: 60 minute
Complexitate: 3

Ce parere aveti despre Limba cu maioneza ?

Not Rated stars Ave. rating: Not Rated from 0 votes.
COMENTARII

Nu exista comentarii la aceasta firma / Comenteaza tu
De la:
Comentariu:
Cod verificare din
imaginea de mai sus: