200 gr. malai, de doua ori volumul lui in apa, 100 gr. cascaval, 150 gr. carnati, 50 gr. unt, o lingurita ulei, sare


"> 200 gr. malai, de doua ori volumul lui in apa, 100 gr. cascaval, 150 gr. carnati, 50 gr. unt, o lingurita ulei, sare


"> Mamaliga italiana - Polenta | retete culinare

Mamaliga italiana - Polenta

Din categoria Garnishes

Ingrediente:

200 gr. malai, de doua ori volumul lui in apa, 100 gr. cascaval, 150 gr. carnati, 50 gr. unt, o lingurita ulei, sare




Mod de preparare:

Se pune la fiert cu putina sare cam 3/4 l apa si o lingurita ulei. Cand da in clocot se adauga malaiul (grisat) ca pentru o mamaliga obisnuita. Cand mamaliga e gata se adauga cascavalul taiat cubulete. Se amesteca bine. Separat se taie carnatii rondele si se prajesc in tigaie fara grasime (teflon). Se amesteca mamaliga cu untul topit si cu carnatii prajiti




Timp de preparare: 40 minute
Complexitate: 2

Ce parere aveti despre Mamaliga italiana - Polenta ?

Not Rated stars Ave. rating: Not Rated from 0 votes.
COMENTARII

Nu exista comentarii la aceasta firma / Comenteaza tu
De la:
Comentariu:
Cod verificare din
imaginea de mai sus: