Sos Brun

Din categoria Sauce

Ingrediente:

      Ingrediente:

      unt sau ulei (75 g), faina (75 g), morcov (1), patrunjel (1), telina
      (1/2), ceapa (1), usturoi (2 catei), dafin (1/4 foaie), cimbru, bulion
      pasta (50 g), piper, sare, oase de vita sau porc (500 g).



Mod de preparare:

      Mod de preparare:

      Zarzavaturile se spala, se curata, se taie in bucati ceapa, se curata, se
      spala si se taie felii.
      Intr-o cratita se pune untul si cind se infierbinta adauga faina rumeninidu-se bine in tot timpul se amesteca cu o lingura de lemn sa nu se arda faina. Dupa ce aceasta a capatat o culoare bruna, se adauga zarzavaturile, ceapa si condimentele si se prajesc usor. Se sting apoi cu doua cesti cu apa calda.
      In timp ce se prepara sosul, oasele se sparg si se prajesc in cuptor, apoi
      se pun in vasul cu sos odata cu bulionul.
      Se fierbe totul la foc potrivit cca 3 ore, avind grija sa se adune spuma
      cind se formeaza si sa se mestece mereu ca sa nu se prinda sosul de vas.
      Dupa ce este gata se strcoara printr-o sita.
      Se foloseste ca material de baza la prepararea sosurilor.



Timp de preparare: 30 minute
Complexitate: 2

Ce parere aveti despre Sos Brun ?

Not Rated stars Ave. rating: Not Rated from 0 votes.
COMENTARII

Nu exista comentarii la aceasta firma / Comenteaza tu
De la:
Comentariu:
Cod verificare din
imaginea de mai sus: